Iduće srijede Turističko vijeće ponovno bira direktora

Na sjednici Skupštine Turističke zajednice općine Bol koja je održana u utorak, 2. kolovoza, imenovana su dva nova člana Turističkoga vijeća TZO Bol, i to neposredno pred izbore za direktora TZO Bol, nakon što direktor središnje turističke ustanove u Bolu nije izabran ni nakon trećega objavljenoga natječaja.

Bilić i Marinković novi članovi Turističkoga vijeća
Na traženje Bretanide resort d.o.o. Skupština je razriješila članstva Karin Dubravčić, dok je u glavno tijelo TZO Bol imenovana Natalija Bilić. Osim sada već bivše članice Dubravčić član Turističkoga vijeća nije više ni Stanko Kvesić koji je tražio da ga se na vlastiti zahtjev razriješi članstva u tijelu koje će ponovno odlučivati o budućemu direktor bolskoga TZ-a. Novi član TV TZO Bol je Jasmin Marinković.

Hoće li TZO Bol sljedeće srijede dobiti novoga direktora?
Predsjednica Skupštine TZO Bol Katarina Marčić, ujedno po funkciji i predsjednica Turističkog vijeća, potvrdila je za BRAČ danas da će se sjednica Turističkog vijeća održati u srijedu, 10. kolovoza. — Na sjednici Turističkoga vijeća obavit će se razgovor s kandidatima za direktora TZO Bol, a nakon toga će se odlučivati o izboru novoga direktora, kratko je poručila Marčić.

Budući direktor TZ Bol treba osvojiti pet glasova
Treba podsjetiti da su na posljednji objavljeni natječaj, četvrti u nizu, pristigle tri prijave za direktora. Za čelnu poziciju bolskoga TZ-a na mandat od četiri godine natječu se Ante Trutanić, Ivana Okmažić i Roni Marinković. Isti kandidati aplicirali su i na prethodno objavljeni natječaj. Niti jedan od njih na posljednjim izborima nije osvojio povjerenje većine Turističkoga vijeća koje broji devet članova, iako se glasanje obavljalo u dva kruga. Budući da izborni postupak nije okončan uspješno niti za jednoga kandidata, Turističko vijeće objavilo je i četvrti natječaj odlukom od 30. lipnja. Izbori za direktora TZO Bol traju još od travnja kada je objavljen prvi natječaj koji je, odlukom Turističkoga vijeća bio i poništen. Hoće li dva nova člana Turističkoga vijeća ovaj put presuditi u izboru novoga direktora, ostaje za vidjeti.

U srijedu, 10. kolovoza, održat će se sjednica Turističkoga vijeća TZO Bol na kojoj će se ponovno odlučivati o novom direktoru TZO Bol, i to na razdoblje od sljedeće četiri godine (foto: Jadran Bašić/BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...