Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Joško Stella u emisiji “Otvoreno” HRT-a zapitao: “Tko će biti sljedeći gosti s obzirom na proboj virusa?” i poručio: “Gosti žele vidjeti da se nalaze u sigurnoj zemlji”

Direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella komentirao je večeras u emisiji “Otvoreno” HRT-a probleme u turizmu zbog povratka koronavirusa.

Zračna luka Split sada je na 11 posto prometa
— Mi imamo prvih 22 dana lipnja nekih 200.000 noćenja. To je na razini 13 posto u odnosu na 2019., a od početka godine do 22. lipnja imamo 15 posto gostiju u odnosu na 2019., rekao je direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella. Istaknuo je i poteškoće u avio prijevozu, upozorivši kako je Zračna luka Split sada na 11 posto prometa u odnosu na prošlu godinu. — Objektivni problem je u avio industriji koja je u cijelome svijetu zbog koronavirusa zapala u financijsku krizu – što u cijelome svijetu turističkoj branši stvara problem, upozorio je Stella.

Gosti trebaju vidjeti da se nalaze u sigurnoj zemlji
Upitan iz kojih se zemalja odmaraju gosti na području Splitsko-dalmatinske županije, Stella je rekao kako dominiraju gosti iz Slovenije, Njemačke, Austrije i BiH. Naglasio je kako je pravo pitanje tko će biti sljedeći gosti s obzirom na proboj virusa ovih dana. — Turisti se čude kako se to kod nas ne nose maske, kako se ne poštuje socijalna distanca. Gosti trebaju vidjeti da se nalaze u sigurnoj zemlji, istaknuo je direktor Stella. Dodao je kako se većina gostiju nalaze u privatnom smještaju, a posebno su tražene kuće za odmor.

— Mi imamo prvih 22 dana lipnja nekih 200.000 noćenja. To je na razini 13 posto u odnosu na 2019., a od početka godine do 22. lipnja imamo 15 posto gostiju u odnosu na 2019., rekao je direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella u večerašnjoj emisiji “Otvoreno” HRT-a (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...