Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Kapetan Luka krenuo prema Milni

“Kapetan Luka”, privatni prijevoznik u pomorskome prometu, svojim je katamaranskim linijama prema otoku Braču startao u ponedjeljak 8. travnja. Bila je to i prva ovogodišnja linija iz Splita prema Milni koja prometuje prema Hvaru, zatim Korčuli te Mljetu i Dubrovniku. Svakoga dana taj će prijevoznik održavati liniju iz Split prema Milni s polaskom u 7,40 sati, a iz Milne će se zainteresirani moći prebaciti u Hvar s polaskom u 8,10 sati.

Važna je to linija s obzirom na lošu i nedovoljnu povezanost otoka međusobno, pa je svaka veza Brača sa susjednim Hvarom i više nego hvalevrijedna. Poglavito s obzirom na troškove, a i dragocjeno vrijeme koje se provede u putovanju preko Splita. Ovako će svi koji žele na Hvar, posebno koji žele provesti cijeli dan na najsunčanijemu otoku, moći to učiniti i preko Milne. Povratak iz Hvara za Milnu je u 19,50 sati s dolaskom u Milnu u 20,20 sati. Oni koji iz Milne žele do kopna nastavit će putovati s polaskom u 20,25 sati.

Provjerili smo i cijene u prijevozu na navedenim linijama. Tako će vožnja iz Splita do Milne iznositi 50,00 kuna, od Milne do Hvara 70,00 kuna, a u slučaju da poželite iz Milne do Korčule to će vas koštati 130,00 kuna, do Mljeta 140,00 kuna, dok ćete do Dubrovnika trebati izdvojiti 210,00 kuna. Podatke o prometovanju navedenoga prijevoznika možete saznati i na web stranici krilo.hr.

Prijevoznik Kapetan Luka uspostavio je prvu katamaransku liniju prema Bracu u ponedjeljak 8. travnja

Prijevoznik “Kapetan Luka” uspostavio je prvu katamaransku liniju prema Braču u ponedjeljak 8. travnja (izvor: krilo.hr)

Podjelite:

You may also like...