Međunarodne turističke nagrade idu u ruke direktoru TZ Općine Bol Markitu Marinkoviću

Međunarodne turističke nagrade za 2020. i 2021. godinu u okviru ceremonije završne manifestacije 28. INTERSTAS / Međunarodni festival turizma – Međunarodni klub zaslužnih za turizam i 24. ITF’CRO/Međunarodni festival turističkoga filma bit će dodijeljene danas, 12. studenog, u hotelu President u Solinu.

Nagrade za 2020. godinu Turističkoj zajednici Općine Bol bit će uručen za Golden Interstas 2020. i nagrada za video spotove: Iznajmljivaču, Zmajeva šiplja i Dominikanski samostan. Nagrade će iz ruku organizatora primiti direktor ureda Turističke zajednice u Bolu Markito Marinković.

Posebni priznanje Interstas 2021.
— Čestitajući Vam i ovom prigodom u ime Vijeća manifestacije, direktorija i Vojka Pleštine, predsjednika Uprave manifestacije, s velikim zadovoljstvom Vas još jednom informiramo o uručenju Vam dodijeljenih međunarodnih turističkih nagrada za 2020. i 2021. Vama osobno bit će uručena međunarodna turistička nagrada Posebno priznanje Interstas 2021., najavili su organizatori.

Sjajno realizirane i prezentirane turističke izvrsnosti Bola
U obrazloženju nagrade napisano je sljedeće: — Potaknuti vašim zaslugama za nagradu GOLDEN INTERSTAS AWARD ‘2020, dodjeljenu TZ Općine Bol, i nagrađeni video/spot, te Vašom kreativnošću, organizacijskim sposobnostima i osobnim naporom u ovim kriznim vremenima zahvaćenim pandemijom COVID-19, sjajno realizirajući i prezentirajući turističke izvrsnosti Bola, toga dragulja, dragocjenoga lokaliteta na hrvatskomu Jadranu, s veličanstvenom plažom Zlatni rat, BoL, time i Vašemu doprinosu uspješnosti ovogodišnje turističke sezone, kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj razini.

Direktor TZ Općine Bol Markito Marinković u Zračnoj luci Brač dočekao je prve goste ove godine na letu Zagreb – Brač (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...