Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Milna željena turistička destinacija: ostvareno značajno povećanje broja dolazaka i noćenja; gotovo 19 % bolji rezultati od kolovoza prošle godine

Turistička zajednica općine Milna s ponosom može istaknuti turističke rezultate i za kolovoz. Prema izvještaju tamošnje Turističke zajednice, na području općine Milna u kolovozu je ostvareno 6.467 dolazaka i 49.021 noćenja, a što je povećanje od 18,44 % u dolascima i 8,48 % u noćenjima u odnosu na mjesec kolovoz prošle godine.

Turisti su u Milni noćili u prosjeku 7,58 dana
— Prosječan broj noćenja po turistu iznosio je 7,58 dana, ističu iz TZ Milna. Kako su nas izvijestili, u kolovozu su najzastupljeniji bili turisti iz Velike Britanije, njih 16,37 %, zatim oni iz Njemačke kojih je bilo 13 %, dok je francuskih gostiju bilo gotovo 10 %. Ovim rezultatima treba svakako pridodati i statistiku visoke sezone, a to znači rezultate za srpanj i kolovoz, koji ukazuje na povećanje od 12,44 % u dolascima gostiju i 9,01 % u njihovim noćenjima. Milna je definitivno željena turistička destinacija čiji pozitivni rezultati svih udarnih turističkih mjeseci ohrabruju i daju nadu.
— Navedene statistike ne uključuju noćenja vikendaša ni noćenja u nautičkom turizmu, pojasnili su nam iz Turističke zajednice.

Već u lipnju je evidentiran porast u dolascima i noćenjima
Već smo izvještavali o turističkim rezultatima iz Milne i za lipanj, prema kojima je također bio evidentiran porast u dolascima od 7,02 % i u noćenjima od 11,7 % u odnosu na prošlu godinu. Zanimljiv je i podatak prema kojemu je od 1. siječnja do 31. svibnja u Milni zabilježeno povećanje dolaska gostiju od 7,51 % u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, a što ukazuje na kontinuitet dobroga rada i pripreme za ovogodišnju turističku sezonu.

prema izvještaju Turističke zajednice, na području općine Milna u kolovozu je ostvareno 6.467 dolazaka i 49.021 noćenja, a što je povećanje od 18,44 % u dolascima i 8,48 % u noćenjima u odnosu na mjesec kolovoz prošle godine (foto: J. Bašić)

prema izvještaju Turističke zajednice, na području općine Milna u kolovozu je ostvareno 6.467 dolazaka i 49.021 noćenja, a što je povećanje od 18,44 % u dolascima i 8,48 % u noćenjima u odnosu na kolovoz prošle godine (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...