PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na današnjem orijentacijskom trčanju u Postirima sudjelovat će natjecatelji iz pet zemalja

U organizaciji Orijentacijskoga kluba Maksimir i u suradnji s Turističkom zajednicom općine Postira danas, 6. studenoga, održat će se jednodnevno orijentacijsko trčanje u Postirima koje će okupiti natjecatelje iz 5 zemalja.

Sudjeluje 91 natjecatelj iz 5 zemalja, najveći broj sudionike stigao iz Švedske
Osim švedski orijentacijskih trkača koji su stigli u najvećem broju, na današnjem natjecanju sudjelovat će trkači iz Finske, Norveške, Danske i Švicarske. — Na natjecanju u orijentacijskom trčanju sudjelovat će 91 natjecatelj koji su danas došli na otok Brač otrčati dvije trke. Prva će se održati na Gažulu sa startom u 11.00 sati, a druga u Postirima u 15.00 sati, najavio je Tomislav Kaniški iz Orijentacijskoga kluba Maksimir.

Utrka će završiti sprintom u Postirima
Prema njegovim riječima, trčat će se srednje staze. — Na Gažulu u prvom trci vrijeme trčanja planirano je od 25 do 30 minuta, dok će se u Postirima održati sprint, a vrijeme pobjednika u sprintu iznosit će od 12 do 15 minuta, pojasnio je Kaniški. Najavio je da se u 16.00 sati planira i dodjela nagrada najboljim natjecateljima, i to na Malom mostu u Postirima ukoliko to dopuste vremenske prilike.

Iz TZ općine Postira mole vozače da ne parkiraju na rivi od 14.30 do 16.30 sati
Iz Turističke zajednice općine Postira uputili su i molbu uz održavanje sprint utrke u Postirima: — Molimo da se automobili ne parkiraju na rivi te ukoliko je moguće, da se izbjegne ili smanji prometovanje rivom u periodu od 14.30 do 16.30 sati.
Orijentacijski klub Maksimir zajedno s Turističkom zajednicom općine Postira bio je organizator i Otvorenoga prvenstva Brača u orijentacijskom trčanju od 5. do 8. listopada, koje je okupilo gotovo 260 natjecatelja iz 39 klubova i 15 zemalja, a sudionici su se natjecali u 22 kategorije.

Osim orijentacijskih trkača iz Švedske koji su stigli u najvećem broju, na današnjem natjecanju sudjelovat će trkači iz Finske, Norveške, Danske i Švicarske koji će se okušati u dvije trke, prvoj na Gažulu, a drugoj u Postirima (izvor: Facebook Postira Tourist Board)

Podjelite:

You may also like...