Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Na sajmu FITUR u Madridu nagrada za kreativno događanje međunarodne organizacije za razvoj turizma pripala Svjetskom prvenstvu u branju maslina

Nagrada za kreativno događanje u turizmu, a koju dodjeljuje Creative Tourism Network, međunarodna organizacija za razvoj turizma, dodijeljena je danas, 22. siječnja, u sklopu sajma FITUR u Madridu, Svjetskom prvenstvu u branju maslina, manifestaciji koja je lani održana u Postirima.

Dodjeli nagrade nazočili i njezini idejni začetnici
Riječ je o 3. manifestaciji u nizu, upriličenoj od 11. do 13. listopada, čiji je organizator Turistička zajednica općine Postira u suradnji s tamošnjom Poljoprivrednom zajednicom i uz potporu Općine Postira. Nagrada je uručena direktorici ureda Turističke zajednice općine Postira Ivani Jelinčić, a svečanom činu dodjele vrijednoga priznanja “mladoj” manifestaciji nazočili su općinski načelnik Siniša Marović, Ljerka Vlahović iz Poljoprivredne zadruge Postira i bračni par Ivo i Eti Ljubetić, idejni začetnici manifestacije koja je počela 2017. godine.

Svjetsko prvenstvo u branju maslina između 160 pristiglih prijava
— Creative Tourism Network međunarodna je neprofitna organizacija koja se specijalizirala za razvoj kreativnoga turizma, a njihov stručni žiri je između 160 prijava i događanja odlučio kako je upravo Svjetsko prvenstvo u branju maslina najkreativnije i prvo događanje takve vrste u svijetu koje na inovativan i kreativan način čuva stoljetnu tradiciju toga kraja te ju približava domaćem stanovništvu i brojnim turistima, poručili su nam iz Madrida dobitnici nagrade.

Ivana Jelinčić: Utkano je mnogo rada, energije i ljubavi
Saznavši u studenom prošle godine da je Svjetsko prvenstvo u branju maslina među 160 pristiglih prijava osvojilo nagradu međunarodne organizacije za razvoj kreativnoga turizma, direktorica TZ općine Postira Ivana Jelinčić već je tada za naš portal komentirala nagradu riječima: — Ova nagrada me prije svega čini izuzetno ponosnom. Ponosnom na zajednički trud i emociju bez koje ova manifestacija ne bi bila upravo ovo što jest. Od samoga početka, same njene ideje do realizacije već 3. Svjetskoga prvenstva u branju maslina, u njega je utkano mnogo rada, energije i ljubavi, a kroz ovakve nagrade i reakcije natjecatelja sve se to vrati i čovjek je sretan da smo učinili druge sretnima.

Imamo kvalitetan i konkurentan proizvod
Podsjetila je da je o samom natječaju Ministarstvo turizma obavijestilo turističke zajednice, a da je prijavu na natječaj izvršila Turistička zajednica općine Postira. — Smatrala sam da imamo kvalitetan i konkurentan proizvod, ali se nagradi nisam nadala s obzirom da je u pitanju svjetska konkurencija. Bilo mi je dovoljno samo da se za našu destinaciju i proizvod još negdje čuje, poručila je mlada direktorica TZ u Postirima.

Dodjeli nagrade nazočio ministar turizma
Uz izaslanstvo iz Postira, dodjeli nagrade Creative Tourism Network u Madridu nazočilili su ministar turizma Gari Capelli, zatim direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić, direktorica organizacije Creative Tourism Network Caroline Couret i ostali uzvanici.

Svečana dodjela nagrade organizacije Creative Tourism Network Svjetskom prvenstvu u branju maslina koje se održava u organizaciji Turističke zajednice općine Postira, upriličena je danas, 22. siječnja, u Madridu u sklopu sajma FITUR (izvor: PostIra Tourist Board)

Podjelite:

You may also like...