PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

OTKAZUJU SE PUČKE FEŠTE Evo tko je trebao zabavljati posjetitelje na Žalu za Gospu Karmelsku i Dan općine

Nastavljaju se otkazivanja pučkih fešta na otvorenom u bračkim mjestima. Prvo je pučku zabavu otkazala općina Nerežišća za blagdan sv. Margarite i Dan općine, sutra 13. srpnja, a Turistička zajednica općine Milna objavila je danas, 12. srpnja, kako se neće održati koncert grupe Dalmatino, koji je bio najavljen za Milnarsku fjeru u četvrtak, 16. srpnja, kada se slavi i Dan općine. Koncert se trebao održati na Žalu s početkom u 22.00 sata.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera
— Zbog poštivanja epidemioloških mjera te Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti Covid-19 koja stupa na snagu 13. srpnja 2020. godine, svjesni smo kako na žalost ovu godinu neće biti moguće održati Milnarsku fjeru, odnosno koncert grupe Dalmatino, koji se trebao održati 16. srpnja, poručili su iz TZ u Milni.

Ne možemo jamčiti sigurnost posjetitelja i izvođača
Naglasili su kako je na takvoj vrsti zabave gotovo nemoguće držati se svih propisanih mjera iz Odluke koju je donio Stožer civilne zaštite RH te jamčiti sigurnost sigurnost posjetitelja i izvođača. — Čuvajte sebe i svoje bližnje, poručili su na kraju iz Milne.

— Zbog poštivanja epidemioloških mjera te Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti Covid-19 koja stupa na snagu 13. srpnja 2020. godine, svjesni smo kako na žalost ovu godinu neće biti moguće održati Milnarsku fjeru, odnosno koncert grupe Dalmatino, koji se trebao održati 16. srpnja, poručili su iz Turističke zajednice u Milni (izvor: Facebook Milna Brač)

Podjelite:

You may also like...