Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Otvoreni hoteli Elaphusa i Vitar u Bolu

Hotel “Elaphusa” u Bolu, u turističkoj Meki na našem otoku, otvorio je prošloga vikenda svoja vrata za prve goste. Prvi prihvat gostiju u “Elaphusi” drži se i otvorenjem turističke sezone. Kako je Uskrs ove godine prilično kasno, 21. travnja, hotelijeri će biti zadovoljni jer se očekuju i prve grupe stranih gostiju. Zahvaljujući agenciji “Patricio” u Elaphusu je stiglo 150 njemačkih gostiju. Oni će koristiti odmor uglavnom u rekreacijske svrhe, i to prije svega igranjem tenisa na terenima sportskoga centra.

Svoje smještajne kapacitete otvorio je i hotel “Vitar” na samome ulazu u Bol. Prvi gosti već dolaze, a kako javljaju iz agencije Adria tours, prvo ozbiljnije punjenje hotela zbog grupa koje dolaze, očekuju 17. travnja. Prema riječima Ivane Baković, prva popunjenost hotela trebala bi se dogoditi 1. svibnja. – S obzirom na to da smo hotel “Vitar” otvorili tek u kolovozu 2018. godine te da nam je ovo prva prava sezona iznenađeni smo interesom za hotel te smo vrlo zadovoljni stanjem rezervacija, poručila je Ivana Baković.

Hotel “Vitar” investicija je teška 25 milijuna čiji je vlasnik Stanko Kvesić, a izgrađen je u nešto manje od godinu dana. Za njegov vizualni dojam zaslužni su najbolji domaći arhitekti i dizajner. Taj će bolski hotel na ulaznome rotoru svojim gostima ponuditi 27 dvokrevetnih soba. – Osim noćenja s doručkom gostima će na raspolaganju biti grijani bazen i sunčalište na krovu hotela te teretana i sauna. Od posebne važnosti za goste je i naš a la carte restoran ‘Aria’ za koji je koncept i jelovnik postavio chef Mario Čepek i koji je otvoren i za vanjske goste, rado ističe Ivana Baković.

Napominje i kako u tvrtci Adria tours imaju dobru bazu stalno zaposlenih koji već duži niz godina nose sve glavne točke poslovanja. – Zbog sezonske prirode posla imamo naravno i kolege koji rade sezonski i koji nam se iz sezone u sezonu vraćaju u prosjeku 80 %. Za sezonu 2019. smo tako već popunili sva radna mjesta i nemamo problema s pronalaskom radne snage, zaključuje Baković.

hotel Vitar u Bolu

Hotel “Vitar” otvorio svoja vrata gostima 6. travnja, a očekuje se da će biti popunjen već 1. svibnja

Hotel Elaphusa u Bolu prvi otvorio vrata gostima

Hotel “Elaphusa” prvi je ove godine otvorio vrata gostima, i to 30. ožujka

Podjelite:

You may also like...