Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Početkom tjedna tek 9,5 posto lanjskoga broja gostiju

Na području općine Bol u ponedjeljak, 28. rujna, bilo je ukupno 165 gostiju, od kojih 13 domaćih, a stranih 152. To je svega 9,5 posto prošlogodišnjega broja gostiju. Na isti dan prošle godine u Bolu je bilo prijavljeno 1.744 gosta, javio je lokalni portal boljani.info.

U hotelima tek petero gostiju
U privatnomu smještaju je 136 gostiju, u nekomercijalnomu smještaju 19, u hotelima 5, koliko i u kampovima. Do sada su najbrojniji bili domaći gosti, a u ponedjeljak vodstvo su preuzeli gosti iz Poljske kojih je bilo 36, zatim iz Njemačke, njih 21, a slijede ih gosti iz Češke, Hrvatske i Slovenije, piše urednik toga portala Joško Egekher.

Najveći broj gostiju 17. kolovoza
Pojašnjava i kako su brojke možda nešto veće jer je, dodaje urednik portala, u Bolu bilo gostiju koji su prijavljeni dan-dva kasnije ili nisu uopće uvedeni u eVisitor. Najveći broj gostiju bio je prijavljen 17. kolovoza, njih 3.744, dok je 3. kolovoza bilo 3.738 prijavljenih gostiju, objavio je portal boljani.info.

Na području općine Bol u ponedjeljak, 28. rujna, bilo je ukupno 165 gostiju, od kojih 13 domaćih, a stranih 152. To je svega 9,5 posto prošlogodišnjega broja gostiju, javio je tamošnji lokalni portal boljani.info (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...