Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Svečana sjednica Skupštine Turističke zajednice općine Bol u povodu 65. obljetnice utemeljenja Turističkoga društva Bol

U povodu 65. obljetnice utemeljenja Turističkoga društva Bol i 25. obljetnice Turističke zajednice općine Bol danas, 19. lipnja, održat će se svečana sjednica Skupštine Turističke zajednice općine Bol u 11.30 sati u Bluesun hotelu “Elaphusa”.

Na svečanoj sjednici bit će dodijeljena godišnja turistička priznanja
— Turističko društvo Bol registrirano je 1954. godine, a prvi predsjednik toga društva bio je Đuro Vodanović, poručili su iz tamošnje Turističke zajednice, dodavši kako je Turističko vijeće TZO Bol na sjednici održanoj 7. listopada donijelo odluku da se ove godine Dan TZO Bol obilježi upravo danas, i to svečanom sjednicom Skupštine na kojoj će biti dodijeljena godišnja turistička priznanja.

Nagrade će biti dodijeljene i za kontinuirani rad u ugostiteljstvu
Dobitnici ovogodišnjih turističkih priznanja su Zrinka Vrabec–Mojzeš, Gisbert i Hannelore Konig, Ernest Fey, Mirjana i Urs Moser, Karel i Mirjana Vankova i Walter i Paula Gruber. Za kontinuirani rad u ugostiteljstvu Bola nagrade će biti uručene Peri Nevistiću i Katici Zdravki Marinković.

U povodu 65. obljetnice utemeljenja Turističkoga društva Bol i 25. obljetnice Turističke zajednice općine Bol danas, 19. listopada, održat će se svečana sjednica Skupštine Turističke zajednice općine Bol u Bluesun hotelu “Elaphusa” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...