Turistička zajednica Grada Supetra dobila direktoricu

Na 8. sjednici Turističkoga vijeća Turističke zajednice Grada Supetra koja je održana krajem lipnja za direktoricu TZ grada Supetra izabrana je Martina Rendić.

Mandat novoj direktorici trajat će četiri godine, a u skladu s odredbama Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskoga turizma. Martina Rendić na toj će funkciji nasljediti dosadašnjega višegodišnjeg direktora Ivicu Cvitanića koji je 11. lipnja javno obznanio da se neće natjecati za direktora TZ Grada Supetra.

Novoizabrana orva osoba Turističke zajednice u Supetru diplomirala je na Fakultetu za hotelski i turistički management u Opatiji 2000. godine, a do sada je radila na poslovima višega administrativno–financijskoga referenta u Turističkom uredu Turističke zajednice Grada Supetra.

Rendić je aktivna u društvenom životu Supetra
Martina Rendić je sve vrijeme vrlo aktivna u društvenom životu našega grada, predsjednica je Amaterskog kazališta “Bracera – Supetar” i tajnica Karnevalske udruge “Monade”. U ime članova i zaposlenika Turističke zajednice Grada Supetra iskrene čestitke dragoj kolegici kojoj želimo zaista puno uspjeha na ovoj novoj, časnoj dužnosti, objavila je Turistička zajednica Grada Supetra.

izvor: Martina Rendić – Facebook

Podjelite:

You may also like...