Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Uživajte u kajterskim skokovima u Bolu i svojim doprinosom pomozite Udruzi “Brački pupoljci”

Iako se prvomajski kros “Đir oko Bola” nije održao iz svima poznatih razloga, od 20. lipnja do 18. srpnja održat će se zato “Kite kamp” u Bolu.

Sportske aktivnosti s humanitarnim ciljem
Organizator je Klub jedriličara na dasci – Bol, a partneri Big Blue Sport d.o.o., Kite life i Žuti mačak. — Svima koji vole Bol, a naročito oni koji u Bol dolaze kako bi uživali u različitim sportskim aktivnostima, a pritom i donirali u humanitarne svrhe, bit će zanimljiva ova informacija, najavila je za BRAČ danas predsjednica Udruge roditelje djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” Mirjana Nižetić, davši tako do znanja kako će se prikupljena sredstva od “Kite kampa” u Bolu donirati upravo toj bračkoj udruzi.

Pomozite djeci s teškoćama u razvoju
S jedne strane, uživanje u sportskim aktivnostima, a s druge, ljudska, humana, hvalevrijedna gesta usmjerena onima kojima je pomoć potrebna, a to su sigurno djeca s poteškoćama u razvoju o kojoj “Brački pupoljci” godinama skrbe s toliko ljubavi i predanoga rada. — Poručujemo svim kajterima da mogu doći na Zlatni rat, uživati u kajterskim skokovima i svojim doprinosom pomoći djeci s poteškoćama u razvoju, poručila je predsjednica Udruge. Nižetić je ujedno najavila kako će se “Đir oko Bola” ipak održati, ali u rujnu ove godine te podsjetila da se bolski kros održava već godinama s ciljem pomaganja “Bračkim pupoljcima”.

— Poručujemo svim kajterima da mogu doći na Zlatni rat, uživati u kajterskim skokovima i svojim doprinosom pomoći djeci s poteškoćama u razvoju, poručila je predsjednica Udruge “Brački pupoljci” Mirjana Nižetić, najavivši kako će se od 20. lipnja do 18. srpnja održati “Kite kamp” u Bolu (izvor: Facebook Kitelife Active)

Podjelite:

You may also like...