Uvjeti korištenja

Korištenje usluga i sadržaja Informativnoga servisnoga portala BRAČ danas (www.bracdanas.com) definirano je Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge ovoga portala.

Korištenjem bilo kojega dijela portala BRAČ danas te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava
Portal BRAČ danas, čiji je nakladnik BRAČ plus, polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojega dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala BRAČ danas i podložno je tužbi.

U slučaju korištenja bilo kojega dijela portala, a uz prethodnu dozvolu vlasnika autoskih prava, potrebno je navesti izvor, i to u formi: izvor: bracdanas.com.

Za redovito korištenje sadržaja na ovom portalu potrebno je prethodno pisanim putem obratiti se vlasniku autorskih prava. Vlasnik autorskih prava odgovorit će pisan im putem na molbu u roku od 15 dana.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Portal BRAČ danas zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenoga i trajnoga) bilo kojega sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Izmjene uvjeta korištenja
Portal BRAČ danas zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojemu trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.