PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Brojni pozivi za pomoć i intervencije; pronađen i nestali ribar čiju je barku podivljalo more odnijelo

Olujno nevrijeme koje je u petak, 2. kolovoza, zahvatilo otok Brač s udarima vjetra od preko 100 km/h izazvalo je veliku uznemirenost među stanovništvom. Potvrđuju to i brojni pozivi za pomoć i različite intervencije. Posebno se zvalo vatrogasce koji su primali pozive i odmjeravali gdje su pomoć i intervencija uistinu najpotrebniji.

Vatrogasci Supetar

pred vatrogascima je besana noć zbog brojnih poziva i intervencija poslije olujnoga nevremena (foto: iz arhive)

Nestao ribar pa pronađen
Za sinoćnje oluje nestao je i ribar čiju je barku u Mircima orkanski vjetar pomeo. — Prijatelji su mogli samo gledati kako ga podivljalo more nosi prema istoku. Potraga je na sreću dobro završila jer je nesretni čovjek pronađen na Banju, objavili su supetarski vatrogasci.

Očekuje nas noćna smjena
Napominu kako su za nevremena sakupljali i kontejnere na ulazu u trajektnu luku. — Sve u svemu, očekujemo jednu proaktivnu noćnu smjenu koja će sa prvim zracima zore uroditi hrpom izvještaja i neizbježne papirologije, poručili su vatrogasci pred kojima je očito besana noć.

vatrogasci su kod sinoćnjega nevremena, 2. kolovoza, imali pune ruke posla, nakon brojnih poziva uznemirenih građana (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

vatrogasci su kod sinoćnjega nevremena, 2. kolovoza, imali pune ruke posla, nakon brojnih poziva uznemirenih građana (izvor: facebook Vatrogasci Supetar)

Podjelite:

You may also like...