Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Kako nas vrijeme očekuje na Staru godinu? Toplo se odjenite ako na otvorenom mislite dočekati Novu godinu

Jaka bura s olujnim udarima donijela je očekivano zahlađenje, primjereno dobu godinu. Mnogi se od vas sigurno pitaju kako nas vrijeme očekuje na Staru godinu, a kako u novogodišnjoj noći kada će mnogi dočekati Novu godinu na otvorenom.

Na Staru godinu sunčano i suho vrijeme
Prema najavama meteorologa, danas, 31. prosinca, na Jadranu nas očekuje bura i sjeverozapadnjak. Važan podatak je da nas danas očekuje sunčano i suho vrijeme, a bura će posve oslabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka na Jadranu će iznositi između 11 i 13 °C, pa će biti osjetno toplije u odnosu na prethodne dane.

U novogodišnjoj noći vedro uz umjerenu do jaku buru
Za one koji planiraju doček Nove godine na otvorenom, u novogodišnjoj noći na Jadranu će biti vedro, tek ponegdje s malo oblaka, dok će na jugu biti umjerene naoblake. Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a duž obale ponegdje i jaka bura. Temperatura zraka uglavnom od -4 do 0, a na Jadranu od 4 do 7 °C. Unatoč vedrom vremenu, bit će dosta hladno, pa se treba toplo odjenuti.

Prvoga dana Nove godine očekuje nas sunčano vrijeme
Prvoga dana Nove godine očekuje nas sunčano vrijeme, a temperature će porasti do ugodnih 12 °C.

Unatoč vedrom vremenu u novogodišnjoj noći bit će dosta hladno, pa oni koji planiraju doček Nove godine na otvorenom neka se toplo odjenu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...