Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Prevladava sunčano vrijeme: temperature zraka penjat će se i iznad 30 stupnjeva

Današnji je dan, posljednji u srpnju, u znaku sunčana vremena, kao i u većini krajeva Hrvatske. Doduše, u unutrašnjosti su uz lokalno jači razvoj oblaka mogući i pljuskovi s grmljavinom, dok nam satelitske karte za Dalmaciju pokazuju stabilne vremenske prilike.

temperature zraka i mora bit će primjerene za ovo doba godine. I sljedećih će dana na Jadranu biti stabilno vrijeme. (foto: J. Bašić)

temperature zraka i mora bit će primjerene za ovo doba godine. I sljedećih dana na Jadranu će biti stabilno i sunčano vrijeme. (foto: J. Bašić)

Na Mljetu izmjerena najveća temperatura mora
U gradu Supetru trenutna temperatura zraka iznosi 29 °C, dok je ona u Splitu 30,6 °C. Slične vrijednosti bilježit će se i sljedećih dana. U Split je temperatura mora jutros u 8.00 sati bila 24 stupnja, dok je najveća izmjerena na Mljetu, visokih 27 stupnjeva.
Na Jadranu će, prema najavi meteorologa, puhati povremeno umjeren sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Za sutra, meteorolozi na Jadranu najavljuju slabu buru, i to ujutro, dok će ona na sjevernome dijelu biti i umjerena. Temprature zraka na Jadranu će se kretati između 28 i 33 °C.

Pronađite na portalu aktualnosti o vremenu
Redovito o vremenskoj prognozi izvješćujemo na našem portalu u kategoriji “Brač u srcu”, gdje pod “Vremenska prognoza” možete pronaći aktualne vrijednosti temperature te najavu vremena. Ako imate zanimljivosti vezane uz vrijeme, vremenske prilike ili nadasve odličnu fotografiju s našega otoka slobodno nam pošaljite. Postanite i Vi reporteri. Rado ćemo objaviti svaku Vašu zanimljivost.

satelitske karte pokazuju da će na srednjem Jadranu biti stabilno vrijeme

satelitske karte pokazuju da će na srednjem Jadranu biti stabilno vrijeme. Tek su u unutrašnjosti mogući povremeni pljuskovi s grmljavinom

Podjelite:

You may also like...