Salon namještaja DC DESIGN - U poslovnoj zoni Malačnica na staroj adresi ELEKTRE C, - Malačnica 16, 21400 Supetar

Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Stiže opasno vrijeme: satelitske karte najavljuju moguću jaku oluju s grmljavinskim nevremenom

Nastavljaju se dani nestabilnoga i promjenjivoga vremena. Nakon kratkoga pogoršanja vremena u nedjelju 7. srpnja, za danas, 9. srpnja, u večernjim satima najavljeno je bitno pogoršanje vremena. Prema satelitskim kartama, već oko 20.30 sati otok bi moglo zadesiti grmljavinsko nevrijeme s pljuskovima. Nije isključena ni krupa na srednjemu Jadranu. Prema meteorološkim najavama, na sjevernom i srednjemu Jadranu bit će promjenljivo s mjestimičnom kišom te pljuskovima s grmljavinom koji će prema kraju dana biti češći, izraženiji i obilniji.

Kako javlja Državni hidrometeorološki zavod, na Jadranu će i sutra, 10. srpnja, i dalje biti promjenljivo i nestabilno s jačim pljuskovima i grmljavinskih nevremenom. U tijeku dana u središnjim i istočnim predjelima, a zatim i na sjevernomu Jadranu postupno će se razvedravati.

Zapuhat će slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar, na Jadranu bura, umjerena i jaka, podno Velebita s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura na Jadranu će iznositi od 18 do 22 °C, a najviša dnevna između 23 i 27 °C.

satelitske karte najavljuju grmljavinsko nevrijeme s obilnim pljuskovima

satelitske karte najavljuju za danas, 9. srpnja, grmljavinsko nevrijeme s obilnim pljuskovima, i to u večernjim satima

Podjelite:

You may also like...