PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Supetarski vatrogasci zbog vremenskih neprilika ističu: Za slučaj nesreće ili bilo kakvih izvanrednih situacija nazovite 193 ili 112

Meteoalarm je objavio za danas, 13. veljače, narančasto upozorenje za područje srednje Dalmacije. Upozorenje se prvenstveno odnosi na jak vjetar, odnosno na olujne i orkanske udare bure.

Očekuju se udari vjetra od 75 do 110 km/h.

Moguć je prekid prometa i opskrbe električnom energijom
S obzirom na upozorenje oglasili su se i supetarski vatrogasci. — Mogući su brojni poremećaji, oštećenja konstrukcija i rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Moguć je prekid prometa i opskrbe električnom energijom, upozorili su vatrogasci iz Supetra.

Izdano i žuto upozorenje na niske temperature
Naglasili su i kako je izdano žuto upozorenje na iznimno niske temperature, pa su mogući neki zdravstveni rizici kod osjetljive populacije, ponajprije kod starijih, male djece i beskućnika. — Za slučaj nesreće ili bilo kakvih izvanrednih situacija nazovite 193 ili 112, poručili su.

Za područje srednje Dalmacije danas, 13. veljače, Meteoalarma je izdao narančasto upozorenje, a ono se odnosi na moguće olujne i orkanske udare bure

Podjelite:

You may also like...