Grad Supetar

Ako vi ne možete do njih, oni mogu do vas

Nije novost da su ugostiteljski objekti, bolje reći kafići i restorani, zatvoreni za posjetitelje, i to od 28. studenoga, odlukom Nacionalnoga stožera civilne zaštite, a kako sada stvari stoje, ta će odluka Nacionalnoga stožera za ugostitelje biti na snazi do 21. prosinca.

Ozbiljan udarac na ugostiteljsku djelatnost
Zatvaranje ugostiteljskih objekata na Braču ozbiljan je udarac na ugostiteljsku djelatnost na otoku, za njegove obrtnike i poduzetnike, posebno što im se to nije dogodilo prvi put otkad se u Hrvatskoj vodi borba protiv pandemije koronavirusa.

Ivana Marković: Nadamo se najboljemu
Zatvaranje ugostiteljskih objekata na Facebooku komentirala je i gradonačelnica Ivana Marković: — Mjere i preporuke za borbu s koronom su kakve jesu. Trenutno su na udaru ugostitelji, a kako će biti narednih mjeseci, vidjet ćemo. Nadamo se najboljemu, poručila je Marković.

Nekim se ugostiteljima ipak može pomoći
Gradonačelnica je naglasila kako se nekim lokalnim poduzetnicima i u ovim trenucima može pomoći. — Lokalnom poduzetništvu koje ima mogućnost raditi možete pomoći kupnjom njihovih proizvoda ili korištenjem njihovih usluga. Ugostitelji u našemu gradu ne rade, ali neki imaju dostavu. Ako ne znate što biste spremali, možete naručiti i u toplini svoga doma i na taj im način možemo pomoći oko prisilnoga zatvaranja, istaknula je gradonačelnica Marković.

Lanterna, Vrilo i Roso obavljaju dostavu
Kako je objavila, trenutnu dostavu obavlja ugostiteljski objekt Lanterna na broj telefona 630-778 u vremenu od 14.00 do 22.00 sata, zatim bistro pizzeria Vrilo, i to online na poveznici: https://www.bistropizzeriavrilo.com.hr/ ili telefonski na broj 672-755, a dostavu vrše od 17.30 do 22.00 sata te restoran Roso koji narudžbe prima telefonom na broj 630-352 u vremenu od 15.00 do 22.00 sata.

Ugostiteljski objekt Lanterna iz Supetra vrši dostavu u vremenu od 14.00 do 22.00 sata, a narudžbu je moguće zatražiti telefonski na broj 630-778

Podjelite:

You may also like...