Ante Sanader poručio iz Splita: “Politička stabilnost najbolje pokazuje koliko je bio kvalitetan rad i uspjesi ove hrvatske Vlade”

U povodu konferencije za medije Davora Bernardića, predsjednika SDP-a, koja je danas, 24. svibnja, održana u Splitu, gdje je predsjednik te stranke upoznao članove s predizbornim programom, isto je učinio i predsjednik županijskoga HDZ-a Ante Sanader, obrativši se medijima.

Ante Sanader: Ostaje nam izbor samo Plenković
— Svi se sjećate kako je Peđa Grbin izjavio da je Bernardić jedan neuspjeli eksperiment. Nismo u vremenima kad bi nam trebali ekseprimenti. Danas smo u poziciji birati između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića. Kad članovi SDP-a kažu da je Bernardić neuspješni eksperiment, onda nam ostaje izbor samo Plenković, i to zbog njegovih rezultata, rekao je Sanader novinarima.

Ukazao na realizacije i uspjehe sadašnje Vlade
Osvrnuvši se ukratko na rezultate sadašnje Vlade, rekao je kako se Vlada odlično nosila s najtežim gospodarskim zahtjevima. Ukazao je na brojne realizacije i uspjehe Vlade, kao i na problem koji je zahvatio cijeli svijet, pa i Hrvatsku. — Prema ocjenama svih relevantnih stručnjaka pohvaljeni smo i svrstani u najbolje zemlje po borbi protiv koronavirusa, istaknuo je Sanader, dodavši kako se radi o važnoj zdravstvenoj borbi.

Vlada zaslužuje novi mandat
— Politička stabilost je ono što je krasilo ovo Vladu posljednje četiri godine. Najbolje pokazuje koliko je bio kvalitetan rad i uspjesi hrvatske Vlade te sigurno zaslužuje da idemo po novi mandat i od naših sugrađana zatražimo novi mandat, rekao je predsjednik županijskoga HDZ-a. Sanader je naglasio kako je Splitsko-dalmatinska županija najuspješnija po izvlačenju sredstava iz europskih fondova te zaslužuju pohvalu.

Ante Sanader: Najveći broj preminulih u svijetu bio je u staračkim domovima
U svom obraćanju medijima, osvrnuo se i na prozivanja zbog situacije u splitskom staračkom domu, rekavši kako je u svijetu najveći broj preminulih upravo u staračkim domovima. — Bilo je i drugih dijelova Hrvatske gdje je virus ušao u staračke domove. Bili smo prozivani. Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost, rekao je Sanader, komentiravši situaciju u staračkom domu u Vukovarskoj ulici.

— Politička stabilost je ono što je krasilo ovo Vladu posljednje četiri godine. Najbolje pokazuje koliko je bio kvalitetan rad i uspjesi hrvatske Vlade te sigurno zaslužuje da idemo po novi mandat i od naših sugrađana zatražimo novi mandat, rekao je predsjednik županijskoga HDZ-a Ante Sanader na konferenciji za novinare koja je danas, 24. svibnja, održana u Splitu (izvor: Facebook Ante Sanader)

Podjelite:

You may also like...