Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Bračani odlučili maslinovo ulje darivati po hrvatskim bolnicama; jednostavno žele donijeti radost i uljepšati blagdane svima koji se brinu za zdravlje građana u vremenu pandemije

Pod nazovim “Bročko uje za vridne jude” održat će se od danas, 30. studenoga, do petka, 4. prosinca, humanitarna akcija prikupljanja maslinovoga ulja, a koordinaciju preuzimaju turističke zajednice na otoku Braču.

Bračani su odlučili svoje vrijedno “blago”, svatko prema svojim mogućnostima i dobroj volji, darivati, i to za potrebe Kliničkih bolničkih centara u Hrvatskoj, odnosno zdravstvenim djelatnicima koji rade u bolnicama, a čije je poslanje posebno izazovno u vremenu pandemije koronavirusa.

Od ponedjeljka do petka u uredu TZ grada Supetra
— Molimo vas da količinu vašega maslinovoga ulja koju želite donesete u Turističko–informativni ured Turističke zajednice Grada Supetra, u razdoblju od ponedjeljka 30. studenoga do petka 4. prosinca, u vremenu od 10.00 do 12.00 sati, objavila je TZ grada Supetra. — Neka naše ulje donese radost i uljepša blagdane svima koji se brinu za naše zdravlje te svima koji će na žalost i ove blagdane provesti odvojeni od svojih najbližih, poručili su iz supetarske Turističke zajednice.

U Milni maslinovo ulje se može donijeti u turističkom uredu
Turistička zajednica općine Milna pozvala je sve koji žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji da maslinovo ulje donesu u ured Turističke zajednice u vremenu od 9.00 do 13.00 sati. — Poželjno bi bilo da ambalaža bude staklena, no nije nužno. Minimalna količina je 1 litra, a na vama je odluka koliko želite i možete donirati. Na boci može biti etiketa vašega OPG-a. Ukoliko nemate etikete, djeca iz Dječjega vrtića Milna nacrtat će prigodne etikete koje će se zalijepiti na boce, stoji u pozivu iz TZ u Milni.

U Nerežišćima ulje je moguće donijeti u općinsku vijećnicu
Zainteresirani maslinari s područja općine Nerežišća, a koji svoje ulje želje donirati zdravstvenih djelatnicima, maslinovo ulje mogu donijeti u zgradu općinske uprave, odnosno u općinsku vijećnicu, i to u vremenu od 8.00 do 14.00 sati.

Ako nemate etikete, a nalazite se na području Postira, vrtićka djeca će ih nacrtati
Isto će biti moguće učiniti i u Postirima, i to u uredu tamošnje Turističke zajednice, u vremenu od 8.00 do 12.00 sati. — Na ambalažu stavite svoje etikete, a ukoliko ih nemate, za vas će ih ovim povodom nacrtati djeca iz Dječjega vrtića “Grdelin”, pozvali su.

U Pučišćima ulje se može ostaviti u bilo kojoj samoposluzi
U Pučišćima svi zainteresirani za sudjelovanje u humanitarnoj akciji svoje maslinovo ulje mogu ostaviti u bilo kojoj samoposluzi u sva tri naselja općine Pučišća. — Tim uljem želimo uljepšati Božić vrijednim zdravstvenim djelatnicima na covid odjelima hrvatskih bolnica: spremačicama, tehničkomu osoblju, medicinskim sestrama i liječnicima, stoji u pozivu.

Dječji vrtić “Mali princ” u Bolu pripremit će etikete za ambalažu
Isti poziv stigao je i iz ureda Turističke zajednice u Bolu. — Ukoliko želite sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji “Bročko uje za vridne jude”, molimo vas da količinu vašega maslinovoga ulja koju želite donesete u ured Turističke zajednice općine Bol, u razdoblju od ponedjeljka 30. studenoga do petka 4. prosinca, u vremenu od 8.30 do 14.00 sati. Poželjno bi bilo da ambalaža bude staklena, no nije nužno. Na ambalažu stavite svoje etikete, a ukoliko ih nemate za vas će ih ovim povodom nacrtati djeca iz Dječjega vrtića “Mali princ”, objavili su iz bolske TZ-e.

Nakon završenoga prikupljanja maslinovo ulje distribuirat će se po hrvatskim bolnicama, a o točnim odredištima i količinama turističke će zajednice izvijestiti javnost.

Humanitarna akcija “Bročko uje za vridne jude” traje od ponedjeljka, 30. studenoga, do petka, 4. prosinca

Podjelite:

You may also like...