PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

“Brački pupoljci” za kampanju “Nešto zbilja važno” osvojili Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Kampanja “Nešto zbilja važno”, koju je prošle godine predano provodila Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” u suradnji s agencijom CTA komunikacije, osvojila je Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama.

Stručni žiri prepoznao značaj hvalevrijedne kampanje
Nagrada je to kojom se više od jednoga desetljeća nagrađuju najbolji komunikacijski projekti, a stručni žiri prepoznao je značaj, doseg i utjecaj ove hvalevrijedne kampanje kojom su “Brački pupoljci” izborili promjenu Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu te djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka u studenom prošle godine konačno osigurali besplatan trajektni prijevoz na prijeko potrebne terapije na kopnu.

Gordan Turković: Besplatan trajektni prijevoz na terapije je temeljno ljudsko pravo
— Iskreno sam zahvalan “Bračkim pupoljcima” na povjerenju koje su nam ukazali i cijelom timu CTA komunikacija koji se od prvoga dana bez zadrške posvetio ovome projektu. Hvala svima koji su kampanji javno dali podršku i prepoznali da je besplatan trajektni prijevoz na terapije temeljno ljudsko pravo koje treba biti zajamčeno zakonom. Zahvaljujem i svim medijima koji su dali svoj obol u podizanju svijesti o svakodnevnim izazovima s kojima se susreću otočka djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji, istaknuo je Gordan Turković, izvršni direktor komunikacijske agencije CTA komunikacije, zahvalivši Mati Mladini iz Crvenoga križa Brač, zatim roditeljima i djeci iz Udruge te Gini Victoriji Damjanović koji su, kako je rekao, “bili pokretačka snaga cijeloga projekta”.

Kapmanja “Bračkih pupoljaka” imala je najveću konkurenciju
Dodjela nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću ove se godine prvi put održala u online izdanju radi poštivanja mjera fizičkoga distanciranja, a kategorija u kojoj se našla kampanja “Nešto zbilja važno” imala je najveću konkurenciju kod samih prijava. U završnicu su ušli s fondom “Spasi me” za pružanje hitne pomoći žrtvama obiteljskoga nasilja, agencija Media Val i Fabula te “Crnom knjigom trošenja javnoga novca”, Lipe, udruge poreznih obveznika i Briefing komunikacija.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” osvojila je nagradu Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću za kampanju “Zbilja nešto važno” koju je Udruga provodila prošle godine, a kojom je izborila promjenu Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu te djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka u studenom 2019. godine konačno osigurala besplatan trajektni prijevoz na prijeko potrebne terapije na kopnu (izvor: CTA komunikacije)

Podjelite:

You may also like...