PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Brojni donatori Kriznoga stožera na Braču: iz dana u dan raste broj onih koji žele pomoći u nabavci zaštitne opreme i ostalih potrepština u borbi protiv virusa

Brojni su donatori Kriznoga stožera na Braču koji su prepoznali važnost pomoći tom operativnom i stručnom tijelu za čitav otok Brač.

Krizni stožer na otoku poduzima niz radnji i mjera
Krizni stožer Brača od svoga osnivanja 13. ožujka na koordinaciji čelnika bračkih jedinica lokalne samouprave poduzima niz radnji i mjera koje imaju za cilj suzbiti širenje epidemije koronavirusa te osigurati učinkovitu i pravovremenu provodbu epidemiološke mjere koje su na snazi, a koje izdaje Nacionalni stožer civilne zaštite.

Donacije namjenjene nabavci opreme za borbu protiv virusa
Brački Krizni stožer objavio je danas, 22. travnja, stanje na računu za donacije novčanih sredstava koja su namijenjena nabavci zaštitne opreme, higijenskih i ostalih potrepština za potrebe borbe protiv virusa na cijelom Braču. Prva uplata evidentirana je još 26. ožujka, a za sada posljednja jučer, 21. travnja.

Donacije uplatile brojne tvrtke i građani
Prema objavljenim podacima, brojne tvrtke i građani donirali su sredstva koja će olakšati rad Kriznom stožeru, a do sada je uplaćeno 97.850,16 kuna. Podatke o darivateljima i iznosima uplata možete doznati na službenoj stranici Kriznoga stožera na Braču.

Donacije novčanih sredstava namijenjene su nabavci zaštitne opreme, higijenskih i ostalih potrepština za potrebe borbe protiv virusa na cijelom Braču, poručili su iz Kriznoga stožera na otoku, objavivši da je do sada uplaćeno 97.850,16 kuna (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...