Čekaju se rezultati nakon što su dvije osobe s Brača sa simptomima na infekciju jučer upućene na testiranje

Na Braču nema potvrde o novooboljelim osobama od koronavirusa, a 27 osoba nalazi se u samoizolaciji, izvijestio je danas, 6. svibnja, Krizni stožer otoka Brača.

Rezultati testiranja još nisu poznati
Dvije osobe s Brača sa simptomima koji bi mogli biti povezani s virusom, upućene su jučer na testiranje, o čemu je BRAČ danas izvijestio odmah po saznanju. — Rezultati testiranja još se očekuju, priopćio je brački Krizni stožer.

Zdravstveno stanje prati se svakodnevno
Napomenuo je kako su osobe koje se nalaze u samoizolaciji pod stalnim nadzorom policije i liječnika te se, dodali su, njihovo zdravstveno stanje prati svakodnevno.

U Hrvatskoj je do sada od virusa covid-19 oboljelo 2.119 osoba
U Hrvatskoj je, prema današnjim podacima, potvrđeno ukupno 2.119 osoba zaraženih koronavirusom, dok je ozdravila 1.601 osoba. U posljednja 24 sata broj novooboljelih porastao je za 7, o čemu je danas izvijestio Nacionalni stožer civilne zaštite. Preminulo je 85 osoba, a 14 osoba trenutačno se nalazi na respiratoru. Do sada je testirano ukupno 41.053 osoba, a pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 18.689 osoba.

Dvije osobe s Brača sa simptomima koji bi mogli biti povezani s virusom upućene su jučer na testiranje, o čemu je BRAČ danas izvijestio odmah po saznanju. — Rezultati testiranja još se očekuju, priopćio je danas brački Krizni stožer (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...