Posjetite Salon namještaja DC DESIGN, Malačnica 16, 21400 Supetar DC Suhopolje
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Čestitke bolskim vatrogascima: osvojili prvo mjesto na međunarodnom natjecanju

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Bol sudjelovali su danas, 13. travnja, na međunarodnom vatrogasnom natjecanju u okolici grada Medulina, a u organizaciji DVD Marčana. I ne samo to; vraćaju se s osvojenim prvim mjestom u natjecanju u kojem je nastupilo 13 vatrogasnih timova iz različitih dijelova Hrvatske te Slovenije i Srbije. Njihova imena svakako vrijedi spomenuti: Zoran Karninčić, Nikola Topalović, Domagoj Marinković i Hrvoje Martinić.

Prema riječima bolskih vatrogasaca, natjecanje je održano u nekoliko različitih vrsti vježbe, i to u spajanju usisnoga voda i pospreme, spašavanju unesrećenoga iz vozila, spajanju podzemnoga hidranta i sa 2 c mlaza gađanja mete, zatim pospremanju opreme te u spašavanju na vodi i u vatrogasnom poligonu. Bolsko Dobrovoljno vatrogasno društvo sastoji se od četiri člana, a voditelj ekipe je predsjednik Goran Jekić.

DVD Bol jedno je od najmlađih vatrogasnih društava na otoku Braču, osnovano u listopadu 1995. godine. Društvo je važan čimbenik protupožarne zaštite i spašavanja, kao i zaštite od svih sigurnosnih ugroza na ototu, a surađuju prema potrebi i s ostalim vatrogasnim društvima.

Ekipa DVD Bol osvojila prvo mjesto na međunarodnom natjecanju

Ekipa DVD Bol na međunarodnom natjecanju osvojila prvo mjesto (izvor: FB DVD BOL – Vatrogasci Bol)

 

 

Podjelite:

You may also like...