PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas čak 18 posto testiranih pozitivno na Covid-19

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 3. veljače, da je od ukupno 883 obrađenih testova kod 165 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus. U odnosu na jučer, danas je došlo do značajnoga rasta zaraženih.

Među pozitivnima na Covid-19 su i tri osobe s Brača, i to iz Nerežišća, Postira i Pučišća.

Iz Splita zaraženo 69 osoba
Prema evidenciji o novooboljelima, iz Splita je zaraženo 69 osoba, 15 iz Kaštela, 14 iz Sinja, 10 iz Solina, 8 iz Makarske, 6 iz Otoka, 5 iz Imotskoga, 4 iz Hrvaca i Trogira, 3 iz Dugoga Rata, Segeta i Šestanovca, 2 iz Ciste Provo, Gradca, Okruga, Omiša i Podstrane te 1 osoba iz Baške Vode, Dicma, Klisa, Marine, Podbablja, Podgore, Runovića i Tučepa.

U bolnici na liječenju 57 Covid pozitivnih
Od ukupnoga broja novooboljelih, 103 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji sse nalazi 1.556 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 57 Covid pozitivnih osoba, a što je 6 pacijenata manje u odnosu na jučerašnje izvešće. Na respiratoru je 6 pacijenata.

Prema izvješću županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo koje je objavljeno danas, 3. ožujka, među pozitivnima na Covid-19 su i tri osobe s Brača, i to iz Nerežišća, Postira i Pučišća

Podjelite:

You may also like...