Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Danas jedan slučaj zaraze iz Supetra i Sutivana

Od ukupno 905 obrađenih testova 306 osoba pozitivno je na koronavirus, izvijestio je danas, 22. studenoga, Stožer civilne zaštite splitsko-dalmatinske županije nakon što je primio izvješće županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo.

Prema podacima županijskoga NZJZ-a, samo na području grada Splita 106 osoba pozitivno je na koronavirusom, dok ih je 37 iz Sinja, a 25 iz Kaštela.

Novi slučajevi iz Supetra i Sutivana
Iz Trilja je 20 novozaraženih, 15 iz Solina, 13 iz Hrvaca, 12 iz Omiša, 10 iz Otoka, 7 iz Šolte, 6 iz Dugopolja, 5 iz Trogira, Podstrane, Jelse i Staroga Grada, 3 iz Dugoga Rata, Makarske, Vrlike, Dicma i Segeta, 2 iz Imotskoga, Vrgorca, Klisa, Muća, Šestanovca i Zadvarja te po 1 novi slučaj oboljenja iz Supetra, Marine, Okruga, Podbablja, Podgore, Runovića, Sutivana i Zmijavaca.

U samoizolaciji 2.487 osoba
Od ukupnog broja novooboljelih osoba, njih 126 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji na području županije nalazi se ukupno 2.487 osoba. Na bolničkomu liječenju u Kliničkomu bolničkom centru Split nalazi se 150 osoba pozitivnih na Covid-19, a 15 osoba nalazi se na respiratoru. Kad se današnji podaci županijskoga Stožera usporede s podacima objavljenima u subotu, 21. studenoga, na bolničkomu liječenju danas je 8 osoba više, kao i 2 osobe na respiratoru.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 22. studenoga, da je na području Splitsko-dalmatinske županije među novozaraženima i jedna osoba iz Supetra i Sutivana. U županiji je danas ukupno 306 osoba pozitivno na Covid-19

Podjelite:

You may also like...