Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas među novooboljelima i jedna osoba iz Postira

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 8. rujna, kako je od ukupno 764 obrađena testa 39 osoba pozitivno na koronavirus. Objavljeni podaci ukazuju na nešto bolje rezultate s obzirom da je jučer od 329 obrađenih testova pozitivnih bilo 31.

Jedna oboljela osoba je iz Postira
Najveći broj danas novozaraženih je iz Splita, njih 24, zatim 4 osobe iz Solina, 2 osobe iz Hrvaca iz Sinja te po 1 osoba iz Dugopolja, Gradca, Kaštela, Klisa, Postira, Lovreća i Visa. Od 39 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 21 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U splitskoj bolnici 76 Covid pozitivnih osoba
Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se ukupno 1.459 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 76 Covid pozitivnih osoba, dok se njih 7 nalazi na respiratoru. Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminula je muška osoba u 87. godini života koja je, uz ostale komorbiditete, bila pozitivna i na koronavirus.

Prema priopćenju Stožera civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, danas, 8. rujna, među novooboljelima je i jedna osoba iz Postira (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...