Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas među zaraženima i jedna osoba iz Sutivana

Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio je danas, 20. listopada, da je od ukupno 916 obrađenih testova 160 osoba pozitivno na koronavirus. Županijski Stožer civilne zaštite jučer je objavio da su na području županije 22 novooboljele osobe, pa je današnji podatak Stožera novi rekord zaraženih.

Najveći broj novozaraženih u Splitu, Sinju i Trilju
U Splitu je danas evidentiran nagli rast novooboljelih, njih čak 63, dok je na drugomu mjestu Sinj s 22 novozaražene osobe. Iz Trilja ih je 11, 7 iz Solina, 6 iz Dugoga Rata, 5 iz Podstrane, 4 iz Hrvaca, Jelse, Otoka i Zmijavaca, 3 iz Kaštela, Omiša i Vrgorca, 2 iz Makarske, Podbablja, Staroga Grada, Trogira i Vrlike te po 1 novi slučaj iz Brela, Ciste Provo, Dicma, Dugopolja, Imotskoga, Klisa, Lovreća, Marine, Muća, Sutivana i Šolte.

Od 160 novooboljelih 91 osoba su kontakti prethodno oboljelih
Od ukupnoga broja novooboljelih, 91 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se ukupno 1.901 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 35 osoba koje su pozitivne na Covid, a 3 pacijenta nalaze se na respiratoru.

Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio je danas, 20. listopada, da je na području županije od ukupno 916 obrađenih testova 160 osoba pozitivno na koronavirus (izvor: Ministarstvo zdravstva)

Podjelite:

You may also like...