PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

DANAS MIRNIJI DAN U županiji 34 novooboljele osobe; na Braču nema novih slučajeva zaraze

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 25. prosinca, da je od ukupno 257 obrađenih testova kod 34 osobe potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

Danas je znatno manji broj obrađenih testova, pa je i broj novozaraženih manji.

Na Braču nema novozaraženih
Na otoku Braču danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na području grada Splita danas je ukupno 15 novooboljelih osoba. Od ukupnoga broja novooboljelih u Splitskoj županiji, njih 17 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Na području županije u samoizolaciji se nalazi ukupno 3.479 osoba.

U splitskoj bolnici umrlo 6 osoba
Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 146 Covid pozitivnih osoba, dok se 11 hospitaliziranih osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminulo je šest muškaraca, od kojih je namlađi imao 50 godina, a najstariji 89 godina. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 25. prosinca, da je od ukupno 257 obrađenih testova kod 34 osobe potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus. I danas je najveći broj novooboljelih, njih 15, iz Grada Splita (grad Split / foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...