Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas pao broj novozaraženih osoba u županiji

Od ukupno 725 obrađenih testova danas je 48 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus, izvijestio je danas, 12. rujna, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije. Županijski NZJZ jučer je obradio nešto manje testova, njih 648, a među njima 62 osobe bile su pozitivne na Covid. Današnji rezultati testiranja tako ukazuju na bolje rezultate u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Najveći broj novooboljelih iz Splita i Imotskoga
S područja grada Splita 27 osoba je novozaraženo, 4 osobe iz Imotskoga, 3 osobe iz Dugopolja, Kaštela i Solina, 2 osobe iz Sinja te po 1 osoba iz Dicma, Makarske, Muća, Podbablja, Prološca i Trilja. Od 48 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 16 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U splitskoj bolnici nalazi se 70 osoba pozitivnih na koronavirus
Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se ukupno 1.332 osobe. U splitskomu Kliničkom bolničkom centru nalazi se 70 osoba koje su pozitivne na Covid, a 4 pacijenta su na respiratoru.

Četiri osobe preminule u bolnici
KBC u Splitu izvijestio je da su u protekla 24 sata preminule 4 muške osobe, i to 3 osobe iz Splitsko-dalmatinske županije. Jedna osoba preminula je u 77. godini života, druga u 87., a treća u 94. godini života. Osim njih, preminula je i 1 osoba iz Brodsko-posavske županije u 77. godini života. Preminule osobe su uz ostale komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus, priopćio je Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Od ukupno 725 obrađenih testova 48 novooboljelih osoba pozitivno je na koronavirus, izvijestio je danas, 12. rujna, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije

Podjelite:

You may also like...