PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas po jedan oboljeli iz Supetra, Nerežišća i Postira

Od 199 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije 68 osoba pozitivno je na koronavirus, izvijestio je danas, 2. studenoga, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo, a priopćio Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Na popisu Supetar, Nerežišća, Postira
Iz Grada Splita je 39 novozaraženih, 7 iz Solina, 4 iz Kaštela, 3 iz Sinja, 2 iz Omiša i Imotskoga te po 1 novi slučaj iz Marine, Trogira, Trilja, Vrgorca, Dugoga Rata, Baške Vode, Supetra, Nerežišća, Postira, Podbablja i Šestanovca.

U splitskoj bolnici 82 na Covid pozitivna pacijenta
Od ukupnoga broja novooboljelih 22 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno je u samoizolaciji 1.911 osoba. Na oporavku u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu su 82 osobe koje su pozitivne na Covid, a njih 8 nalazi se na respiratoru.

Preminule dvije osobe
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije osobe; muškarac u 74. godini i žena u 60. godini života. Obje preminule osobe uz brojne komorbiditete bile su pozitivne i na koronavirus.

Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio je danas, 2. studenoga, da su među novozaraženima od koronavirusa tri osobe s Brača, i to po jedna osoba iz Supetra, Nerežišća i Postira

Podjelite:

You may also like...