Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas potvrđen novi slučaj zaraze iz Pučišća

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 18. studenoga, da je od ukupno 1.097 obrađenih testova kod 439 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

U Splitu čak 136 novozaraženih
Prema broju novozaraženih prednjači grad Split u kojemu je potvrđeno 136 novih slučajeva oboljenja. Iz Sinja je 59 osoba pozitivno na koronavirus, a na trećemu mjestu je Trilj s 39 novooboljelih.

U Pučišćima zabilježen novi slučaj oboljenja
Iz grada Kaštela je 35 novodijagnosticiranih osoba na Covid, iz Otoka ih je 21, zatim 20 iz Solina, 19 iz Imotskoga, 12 iz Omiša, Podbablja i Runovića, 11 iz Dugopolja i Hrvaca, 8 iz Podstrane, 5 iz Klisa, Muća i Zagvozda, 4 iz Dicma, 3 iz Trogira i Prološca, 2 iz Vrgorca, Vrlike, Zmijavaca i Ciste Provo te po 1 novi slučaj oboljenja iz Makarske, Staroga Grada, Visa, Baške Vode, Dugoga Rata, Gradca, Jelse, Lokvičića, Pučišća, Segeta i Šolte.

Među novozaraženima njih 43 posto su kontakti
Od ukupnoga broja novooboljelih, njih 192 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Pod zdravstvenim nadzorom nalaze se ukupno 2.592 osobe. Klinički bolnički centar u Splitu izvijestio je da se na bolničkomu liječenju nalazi 135 osoba koje su pozitivne na koronavirus, a što je za 6 osoba više u odnosu na jučerašnje izvješće splitskoga KBC-a. Na respiratoru se danas nalazi 11 osoba, a tolilo ih je bilo i jučer.

Preminule 3 osobe
KBC Split izvijestio je da su u protekla 24 sata preminule 3 muške osobe, i to u 72., 77. i 93. godini života koje su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, danas, 18. studenoga, među novozaraženim osobama s područja županije je i jedna osoba iz Pučišća (izvor: Općina Sutivan)

Podjelite:

You may also like...