Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Danica Baričević: “Moj glas bit će poput bure koja vijori hrvatske stijegove na supetarskoj rivi”

Danica Baričević, kandidatica HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima u X. izbornoj jedinici, osvrnula se objavom na Facebooku na nedavni obilazak otoka Brača u predizbornoj kampanji.

Obrtništvo je u žarištu moga angažmana na lokalnoj i županijskoj razini
— S osobitim ponosom jučer sam s mojim kandidatima, kolegama obišla svoj škoj, ponovo uvidjela koliko smo blagoslovljeni živjeti ovdje, u ovoj ljepoti. Skrušeni pred trudima našega bračkog čovika, zahvaljujući kojima se takav život, u harmoniji s tom ljepotom i ostvaruje. Hrvatska domovina, obitelj, život na otoku i trudi maloga čovika, osobito obrtništvo u žarištu su moga angažmana na lokalnoj i županijskoj razini, poručila je Baričević, vjerujući u pobjedu HDZ-a na skorašnjim izborima.

“Kao otočanka najbolje razumijem što otočanima treba”
— Zahvaljujući toj suradnji, na Braču su pokrenuti mnogi kvalitetni razvojni projekti koje smo posjetili u obilasku Brača, istaknula je županijska vijećnica u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije i predsjednica Udruženja obrtnika Brač koja se već 27 godina bavi obrtništvom. — Kao otočanka najbolje razumijem što otočanima treba. Zato dragi moji otočani moj glas u Hrvatskom saboru bit će poput bure koja vijori hrvatske stijegove na supetarskoj rivi, objavila je na Facebooku Baričević, koja se nalazi na 12. mjestu liste u X. izbornoj jedinici koju predvodi dr. Vili Beroš, također otočanin, ministar zdravstva u sada tehničkoj Vladi Andreja Plenkovića.

Župan Boban treći na HDZ-ovoj listi za Sabor
Predizborni program HDZ-ove liste započeo je u Supetru, a nakon obilaska svih bračkih općina završio je ponovno u gradu, i to predizbornim skupom na terasi hotela “Osam”, gdje su se okupili brojni članovi i simpatizeri HDZ-a, podržavši svoje kandidate za Sabor. Skupu je, uz ostale, nazočio i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban koji je treći na HDZ-ovoj listi za novi saziv hrvatskoga Sabora. Parlamentarni izbori održat će se 5. srpnja.

— Kao otočanka najbolje razumijem što otočanima treba. Zato dragi moji otočani moj glas u Hrvatskom saboru bit će poput bure koja vijori hrvatske stijegove na supetarskoj rivi, poručila je na Facebooku Danica Baričević, koja se kao kandidatkinja HDZ-a nalazi na 12. mjestu liste X. izborne jedinice za hrvatski Sabor (izvor Facebook Danica Baričević)

Podjelite:

You may also like...