Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danica Baričević na predstavljanju HDZ-ove X. izborne liste u Splitu u obraćanju medijima poručila: “Možemo i moramo napraviti sve dobro za razvoj naših predivnih otoka, naše županije i lijepe Hrvatske”

Hrvatska demokratska zajednica predstavila je danas, 18. lipnja, na terasi hotela “Cornaro” u Splitu kandidate za Sabor u X. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 5. srpnja.

Listu predvodi dr. Vili Beroš, ministar zdravstva
Listu predvodi dr. Vili Beroš, ministar zdravstva, ali on nije jedini ministar s te liste. Na njoj je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, zatim čak dva župana: splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić te četiri gradonačelnika: Splita Andro Krstulović Opara, Dubrovnika Mato Franković, Makarske Jure Brkan i Imotskoga Ivan Budalić. Uz njih, na listi se nalaze dosadašnji saborski zastupnik Branko Bačić, zatim dr. Ante Mihanović, psihijatar dr. Goran Dodig (HDS), ravnatelj Županijske uprave za ceste Splitsko-dalmatinske županije Petar Škorić, vijećnica u skupštini Splitsko-dalmatinske županije Danica Baričević, dosadašnji saborski zastupnik i savjetnik rektora splitskoga Sveučilišta Ante Bačić.

Pred kandidatima predizborna kampanja za ulazak u Sabor
Vaš reporter nazočio je predstavljaju HDZ-ove liste za hrvatski Parlament, a brojnim novinarima okupljenima na vrhu “Cornara”, ukratko su se predstavili svi kandidati s liste koji će u predizbornoj kampanji nastojati osvojiti simpatije birača i osigurati što veći broj mandata u novom sazivu hrvatskoga Sabora. Bračka kandidatkinja za Sabor Danica Baričević, koja se po drugi put natječe na nacionalnoj razini, županijska je vijećnica u Skupštini, zatim predsjednica županijskoga povjerenstva za ravnopravnost spolova, poduzetnica i predsjednica Udruženja obrtnika Brač.

“Sve znanje i iskustvo dala sam za pomoć našim obrtnicima”
Baričević je magistrirala marketing i prodaju na međunarodnom fakultetu u Mariboru. Već 27 godina bavi se obrtništvom te je višegodišnja predsjednica Udruženja obrtnika Brač. Osim toga, predsjednica je i HDZ-a u gradu Supetra te vijećnica u predstavničkom domu grada Supetra. — Sve svoje znanje i iskustvo dala sam za pomoć našim obrtnicima i na nacionalnom i županijskom nivou. Kao predsjednica Udruženja obrtnika Brača volontiram od samih početaka. Kroz rad i suradnju s obrtnicima dobro sam upoznata s kojim se problemima turizam i poljoprivreda suočavaju na našim otocima, istaknula je, uz ostalo, Baričević koja se nalazi na 12. mjestu X. izborne jedinice te je jedini kandidat HDZ-a na ovim parlamentarnim izborima.

Važan projekt – proširenje kapaciteta skloništa za žene u županiji
Naglasila je kako se kao predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinski” Splitsko-dalmatinske županije zalaže za borbu protiv svih oblika nasilja, zaštitu mladih te puno radi na humanitarnim programima. Podsjetila je kako je jedan od važnih projekata i prioritet rada te zajednice proširenje kapaciteta skloništa za žene u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Brački pupoljci – moja prva i velika ljubav
Govoreći o razlozima aktivnoga uključivanja u politički život, Baričević je istaknula kako je njezina “prva i velika ljubav Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju ‘Brački pupoljci'”. — Radosna sam što sam pokrenula prvi kotačić cijeloga vala dobrote na otoku Braču, organiziravši prvi humanitarni koncert za “Bračke pupoljke” kako bi im se osigurala financijska pomoć, a pružila sam pomoć i u prostornom kapacitetu kako bi Udruga mogla djelovati, istaknula je kandidatkinja Baričević. Svoje obraćanje medijima završila je riječima: — Možemo i moramo napraviti sve dobro za razvoj naših predivnih otoka i naše županije i lijepe Hrvatske.

Danica Baričević, kandidatkinja HDZ-a za Sabor, magistrirala je marketing i prodaju na međunarodnom fakultetu u Mariboru. Već 27 godina bavi se obrtništvom te je višegodišnja predsjednica Udruženja obrtnika Brač. Osim toga, predsjednica je i HDZ-a u gradu Supetra te vijećnica u predstavničkom domu grada Supetra. — Sve svoje znanje i iskustvo dala sam za pomoć našim obrtnicima i na nacionalnom i županijskom nivou. Kao predsjednica Udruženja obrtnika Brača volontiram od samih početaka. Kroz rad i suradnju s obrtnicima dobro sam upoznata s kojim se problemima turizam i poljoprivreda suočavaju na našim otocima, istaknula je, uz ostalo, Baričević koja se nalazi na 12. mjestu X. izborne jedinice te je jedini kandidat HDZ-a na ovim parlamentarnim izborima (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...