Danica Baričević nije ušla u Sabor, ali zbog pobjede HDZ-a ponosno poručila: “Hvala vam na potpori: ona nas obvezuje da i nadalje dajemo svoj maksimum”

Danica Baričević iz Supetra, kandidatkinja HDZ-a s liste X. izborne jedinice, nije uspjela osvojiti mandat u Hrvatskom saboru nakon parlamentarnih izbora koji su održani u nedjelju, 5. srpnja.

Danica Baričević: Hvala svima koji su dali svoj glas
— Iza nas su izbori i voljom većine hrvatskoga naroda naša stranka dobila je ponovno povjerenje voditi Hrvatsku u sljedeće 4 godine. Hvala svima koji su izašli na izbore i sudjelovali u ovom prazniku demokracije i posebno hvala svima koji su dali svoj glas našem HDZ-u i meni osobno, poručila je Baričević iz središnjice županijskoga HDZ-a u Splitu gdje je zajedno s ostalim članovima i simpatizerima stranke čekala izborne rezultate.

Za dobrobit svih naših građana
— Hvala Vam na potpori: ona nas obvezuje da i nadalje dajemo svoj maksimum i radimo za dobrobit svih naših građana i naše domovine Hrvatske, objavila je Baričević na Facebooku. HDZ-ova kandidatkinja na izborima Baričević županijska je vijećnica u skupštini, zatim vijećnica u Gradskom vijeću grada Supetra, predsjednica HDZ-a u Supetru te predsjednica Udruženja obrtnika Brač. Izlazak na parlamentarne izbore bio je njezin drugi pokušaj na izborima na nacionalnoj razini.

Danica Baričević, kandidatkinja HDZ-a na parlamentarnim izborima u X. izbornoj jedinici, izborne rezultate čekala je s članovima stranke u središnjici županijskoga HDZ-a u Splitu

Podjelite:

You may also like...