Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danica Baričević pita se: Koji je angažman gradonačelnice Marković na suzbijanju Covida u Gradu Supetru koji zadnjih dana bilježi snažan rast oboljelih?

Danica Baričević, bračka saborska zastupnica HDZ-a, osvrnula se danas, 30. listopada, na pisanja gradonačelnice Ivane Marković (SDP) u kojima je danas na Facebooku komentirala epidemiju koronavirusa u Hrvatskoj, pozivajući se na tekst iz jednoga medija.

Gradonačelnica Marković u svojoj objavi spomenula je HDZ-ovu Vladu, tvrdeći da su “korupcija i nepotizam otjerali iz države obrazovani kadar, liječnike, sestre, sve one koji danas u ovoj situaciji nedostaju”.

Baričević: Ta dva osvrta predstavljaju čitav njen angažman na suzbijanju Covid-19 u Gradu Supetru
— Gradonačelnica Supetra u svomu zadnjem osvrtu na facebooku na temu epidemije brine se “kolika će cijena svega ovoga biti i kako će sve ovo završiti”. Zanimljivo, prije tjedan dana na istomu mediju na temu korone zaključila je alanfordovski da “ovo neće stati prije kraja”. Ta dva osvrta predstavljaju čitav njen angažman na suzbijanju Covid-19 u Gradu Supetru koji u zadnjim danima bilježi snažan rast oboljelih, poručila je zastupnica Barićević.

Gradonačelnica ima puno razloga za zabrinutost
U osvrtu saborska zastupnica dotaknula se i Kriznoga stožera otoka Brača. — Famozni Krizni stožer otoka Brača kojemu je gospođa gradonačelnica na čelu od kada je ostavku dao bivši načelnik niti se oglašava niti što radi, a pitanje je da li uopće i postoji, napisala je Baričević, ukazavši i na Stožer civilne zaštite Grada Supetra za koji je poručila da nikada nije ni postojao. — Zato se gradonačelnica zaista s puno razloga za zabrinutost treba zapitati “kako će sve ovo završiti”… narod vidi šta i kako radiš pa će te tako i vrednovati, poručila je saborska zastupnica s Brača.

— Famozni Krizni stožer otoka Brača kojemu je gospođa gradonačelnica na čelu od kada je ostavku dao bivši načelnik niti se oglašava niti što radi, a pitanje je da li uopće i postoji, napisala je Danica Baričević, saborska zastupnica HDZ-a, u osvrtu na objavu gradonačelnice Marković koja je danas na Facebooku komentirala epidemiju i ponovno spomenula HDZ-ovu Vladu (Danica Baričević / foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...