Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Danica Baričević s proslave 25. obljetnice operacije “Oluja” iz Knina: “Dragi branitelji, hvala Vam za Domovinu”

Saborska zastupnica HDZ-a iz Supetra Danica Baričević danas, 5. kolovoza, sudjelovala je na proslavi 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu.

S ponosom i poštovanjem
Na proslavi se okupio cijeli državni vrh predvođen predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, države Zoranom Milanovićem i Sabora Gordanom Jandrokovićem. — S ponosom i poštovanjem sjećamo se svih koji su stali u obranu naše domovine i dali svoj život za našu slobodu. Dragi branitelji, hvala vam za Domovinu, poručila je iz Knina Baričević.

Sretan vam Dan
Uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja saborska zastupnica uputila je čestitku sljedećega sadržaja: — Dragi prijatelji, sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Gotovina održao govor u Kninu u predvečerje obljetnice
Programu obilježavanja vojno-redarstvene operacije “Oluja” nazočio je i umirovljeni general Ante Gotovina. koji je kao uvod ceremoniji na kojoj je predsjednik Milanović podijelio odlikovanja umirovljenim generalima u predvečerje obljetnice održao prigodni govor.

Saborska zastupnica s Brača Danica Baričević u društvu umirovljenoga generala Ante Gotovine u Kninu danas, 5. kolovoza, na proslavi 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja (izvor: Facebook Danica Baričević)

Podjelite:

You may also like...