PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Devet novih slučajeva zaraze virusom Covid na Braču; zaraženi su iz Supetra, Postira, Selca, Pučišća i Milne

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 23. siječnja, da je od ukupno 461 obrađenoga testa kod 81 osobe potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

U protekla 24 sata preminule su 3 osobe.

Na popisu se nalaze Supetar, Milna, Postira, Pučišća i Selca
Prema mjestu prebivališta novozaražene osobe su iz Splita (24), Kaštela (11), Omiša (5), Jelse i Makarske (4), Hvara, Klisa, Sinja i Supetra (3), Marine, Okruga, Postira, Selca, Solina i Trilja (2) te iz Dugoga Rata, Komiže, Milne, Muća, Otoka, Podstrane, Pučišća, Trogira i Tučepa.

U splitskoj bolnici 91 osoba zaražena koronavirusom
Od ukupnoga broja novooboljelih, 54 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji je ukupno 1.786 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 91 Covid pozitivna osoba, dok se njih 10 nalazi na respiratoru.

Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su 3 osobe, i to dvije ženske u 54. i 59. godini te muška osoba koja je preminula u 83. godini. Umrle osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Prema podacima županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, danas, 23. siječnja, među pozitivnima na koronavirus su i tri osobe iz Supetra, dvije iz Postira i Selca te po jedna osoba iz Milne i Pučišća

Podjelite:

You may also like...