Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

DOBRE VIJESTI Na Braču već treći dan nema novooboljelih; posljednji slučaj zaraze zabilježen 20. rujna u Supetru

Od ukupno 623 obrađena testa 52 osobe pozitivne su na koronavirus, izvijestio je danas, 23. rujna, Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Najviše novooboljelih danas iz Splita, Sinja i Solina
Više od polovice oboljelih, njih 30, su s područja grada Splita, 7 iz Sinja, 3 iz Solina, 2 iz Omiša i Podbablja te po 1 novi slučaj iz Kaštela, Trilja, Dugoga Rata, Dugopolja, Hrvaca, Jelse, Sućurja i Podstrane. Od 52 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije, 23 osobe kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ovo je već treći dan kako na otoku Braču nije zabilježen novi slučaj zaraze koronavirusom. Posljednji slučaj infekcije potvrđen je 20. rujna iz Supetra, a prije toga i jedan slučaj zaraze 18. rujna, također iz Supetra. Značajniji slučajevi oboljenja zabilježeni su 16. rujna, kada je potvrđen koronavirus kod pet osoba iz Supetra i 2 iz Selca.

Na respiratoru 5 osoba
Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se ukupno 1.186 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 47 osoba koje su pozitivne na Covid, a 5 osoba nalazi se na respiratoru.

Od ukupno 623 obrađena testa 52 osobe pozitivne su na koronavirus, izvijestio je danas, 23. rujna, Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a priopćio je županijski Stožer civilne zaštite

Podjelite:

You may also like...