Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Domovima za starije i nemoćne na Braču isporučena pošiljka zaštitne opreme

Hvalevrijedna pomoć ponovna je stigla na otok Brač. Ovaj put u organizaciji Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova.

Krizni stožer misli na staračke domove
Domovima za starije i nemoćne na Braču isporučena je posebna pošiljka zaštitne opreme, a Krizni stožer Brača još se jučer zauzeo da se pregledaju svi domovi za starije i nemoćne osobe kako bi im se osigurala sva potrebna pomoć u ovim trenucima kada se Brač bori protiv epidemije koronavirusa.

Crveni križ Brač u posjet domovima
Nikola Martinić Dragan, načelnik bračkoga Stožera, najavio je jučer kako će u središtu njihove brige ovih dana biti starački domovi. — Crveni križ Brač provjerit će stanje svih staračkih domova, kako zdravstveno stanje štićenika, tako i zaštitne opreme medicinskih sestara koje rade u tim domovima, rekao je šef Stožera Martinić Dragan.

Upućena zahvala i “Jadroliniji”
Krizni stožer zahvalio je “Jadroliniji” i djelatnicima toga državnoga brodara koji su cijelo vrijeme trajanja ove epidemije na raspolaganju otočanima za njihove potrebe. Svoju pomoć i suradnju u ovim trenucima Braču je ponudio i otok Murter, gdje su na snazi bile mjere karantene. – U ovim teškim vremenima je najbitnije da budemo jedni uz druge, da slijedimo stručne upute te da strpljeni i smireni dočekamo kraj ovih izvanrednih okolnosti, stoji u pismu potpore i pomoći Murtera otoku Braču koje je potpisao načelnik Murtera Toni Turčinov.

Domovima za starije i nemoćne na Braču isporučena je posebna pošiljka zaštitne opreme, a Krizni stožer Brača još se jučer zauzeo da se pregledaju svi domovi za starije i nemoćne osobe kako bi im se osigurala sva potrebna pomoć u ovim trenucima kada se Brač bori protiv epidemije koronavirusa (izvor: Krizni stožer Brača)

Podjelite:

You may also like...