Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Doznajte kako će ovih blagdanskih dana u Supetru raditi Konzum super, hipermarket Tommy i Lidl

Trgovački centri oglasili su ovih dana blagdansko radno vrijeme svojih prodajnih mjesta za nadolazeće dane.

Portal BRAČ danas donosi vam kako će ovih dana raditi Konzum super, hipermarket Tommy i Lidl u gradu Supetru.

Konzum će biti zatvoren na Božić i sv. Stjepana
Konzum super u poslovnoj zoni Žedno-Drage u Supetru danas na Badnjak, 24. prosinca, radit će od 7.00 do 17.00 sati. Na Božić Konzum će biti zatvoren, kao i na blagdan sv. Stjepana, 26. prosinca. U nedjelju, 27. prosinca, Konzum super bit će otvoren od 8.00 do 14.00 sati.

Tommy zatvoren samo na Božić
Hipermarket Tommy u Supetru danas na Badnjak radit će do 17.00 sati. Na Božić hipermarket će biti zatvoren, no na državni praznik 26. prosinca, Tommy je odlučio otvoriti svoja vrata kupcima, i to u vremenu od 7.00 do 20.00 sati. I u nedjelju, 27. prosinca, Tommy će biti otvoren kao i u subotu.

Lidl zatvoren na Božić i sv. Stjepana
Lidl je danas na Badnjak radio do 14.00 sati, dok će na Božić i sv. Stjepana biti zatvoren.

Konzum super bit će zatvoren na Božić i sv. Stjepana, dok će hipermarket Tommy biti zatvoren samo na Božić (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...