Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dr. Capak komentirao ostavku načelnika bračkoga stožera: “Svakome se može dogoditi da se s nečim ne slaže i da pukne zbog prevelikog stresa”

Dr. Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, komentirao je za N1 televiziju ostavku načelnika Kriznoga stožera otoka Brača Nikole Martinić Dragana.

Mogu razumijeti pritisak i stres
— Mogu razumjeti da su ljudi koji se bore protiv korone pod velikim pritiskom i stresom, to mi u Nacionalnom stožeru najbolje znamo. Svakome se može dogoditi da se s nečime ne slaže i da pukne zbog prevelikoga stresa, rekao je dr. Capak.

Paušalna i pregeneralna ocjena
Komentirao je i dosadašnju suradnju bračkoga Kriznoga stožera. — Ono što mi se u ovom slučaju ne čini fer i korektno je da nije bilo ništa komunicirano prema Nacionalnom stožeru, da se brački s nečim ne slaže. Mogli smo to onda prodiskutirati i vidjeti zašto. Ovako ne znamo. Nego je rekao da je izgubio povjerenje u Nacionalni stožer, što mi se čini paušalnom i pregeneralnom ocjenom”, rekao je ravnatelj Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, komentirao je za N1 televiziju ostavku načelnika bračkoga Kriznoga stožera (izvor: N1)

Podjelite:

You may also like...