PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dva razreda Srednje škole u Supetru poslana u samoizolaciju. Načelnik lokalnoga stožera Šimica Dragičević: U kontaktu sam s ravnateljem škole

Od ukupno 542 obrađena testa 151 osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivna je na koronavirus, izvijestio je danas, 17. studenoga, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Iz Bola, Nerežišća i Sutivana po jedan slučaj zaraze
Iz Grada Splita danas je 57 novozaraženih, 18 iz Kaštela, 11 iz Solina i Vrlike, 7 iz Podstrane, Omiša i Makarske, 4 iz Trilja, 3 iz Dugoga Rata, Brela i Vrgorca, 2 iz Trogira, Marine, Segeta, Imotskoga, Staroga Grada i Šolte te po 1 slučaj zaraze iz Sinja, Bola, Baške Vode, Hrvaca, Muća, Nerežišća, Otoka i Sutivana.

U samoizolaciji dva razreda Srednje škole u Supetru
Kako saznaje portal, od danas su u samoizolaciji i dva razredna odjela iz Srednje škole Brač u Supetru. Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Supetra Šimica Dragičević potvrdio je za BRAČ danas da je u samoizolaciji jedan razred strukovnoga usmjerenja i jedan opće gimnazije te da su u samoizolaciji nakon što je nekoliko učenika ukazivalo na znakove koji bi mogli biti povezani s infekcijom koronavirusom. — Kontaktirao me je ravnatelj škole Jakša Matulić. Škola je u dogovoru sa školskim liječnikom odlučila da se razredi upute u samoizolaciju. Kontaktiran je i epidemiolog. Prema dostupnim informacijama, učenici će biti testirani na koronavirus, pojasnio nam je načelnik Dragičević, dodavši kako će u četvrtak posjetiti tu školu i upoznati se s detaljima.

U splitskoj bolnici 129 pacijenata pozitivnih na Covid
Od ukupnoga broja novooboljelih na području županije, 74 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.220 osoba. Na bolničkomu liječenju u splitskomu Kliničkomu bolničkom centru nalazi se 129 Covodi pozitivnih osoba, a 11 ih je na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminule su 3 osobe koje su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

— Kontaktirao me je ravnatelj škole Jakša Matulić. Škola je u dogovoru sa školskim liječnikom odlučila da se razredi upute u samoizolaciju. Kontaktiran je i epidemiolog, potvrdio je za BRAČ danas načelnik Stožera civilne zaštite grada Supetra Šimica Dragičević, dodavši kako će u četvrtak i osobno posjetiti školu i upoznati se s detaljima (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...