Dvije osobe iz Postira i Pučišća te jedna iz Selca i Supetra pozitivne na koronavirus

Od ukupno 982 obrađena testa kod 271 osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus, izvijestio je danas, 20. travnja, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo, a prenio županijski Stožer civilne zaštite.

Zaraženi iz Postira, Pučišća, Selca i Supetra
Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije, 116 zaraženih osoba je iz Splita, zatim 34 iz Kaštela, 15 iz Makarske, 13 iz Sinja i Solina, 10 iz Trogira, 8 iz Omiša i Podstrane, 6 iz Hvara, Klisa i Trilja, 4 iz Segeta, 3 iz Marine, 2 iz Dicma, Dugopolja, Imotskoga, Jelse, Muća, Podbablja, Podgore, Postira, Pučišća, Staroga Grada i Zmijavaca te 1 osoba iz Baške Vode, Lovreća, Prgometa, Selca, Supetra, Tučepa i Zadvarja.

U splitskoj bolnici 184 zaražene osobe, 14 na respiratoru
Od ukupnoga broja novooboljelih, 167 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 1.707 osoba trenutno je u samoizolaciji. U Kliničkomu bolničkomu centru u Splitu nalaze se 184 Covid pozitivne osobe, dok je 14 pacijenata na respiratoru.

Od posljedica koronavirusa umrle 2 osobe
Splitski KBC izvijestio je da su u protekla 24 sata preminule dvije osobe; žena u 75. godini i muškarac koji je imao 72 godine. Uz brojne komorbiditete preminule osobe bile su pozitivne i na koronavirus.

Na otoku Braču danas, 20. travnja, prema izvješću županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, koronavirusom zaražene su osobe iz Postira, Pučišća, Selca i Supetra (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...