Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dvije su pozitivne osobe na koronavirus iz Supetra

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 3. rujna, da je od ukupno 820 obrađenih testova 114 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

Dva nova slučaja infekcije iz Supetra
Od 114 novozaraženih osoba, njih 54 je iz Splita, 8 iz Solina, 7 iz Makarske, Kaštela i Podbablja, 6 iz Sinja, 2 iz Hvara, Imotskoga, Klisa, Podstrane, Prološca, Supetra i Trogira, dok je po 1 novi slučaj oboljenja iz Dicma, Dugoga Rata, Jelse, Marine, Okruga, Omiša, Otoka, Trilja, Muća, Tučepa i Vrgorca.

Gotovo trećina novozaraženih su kontakti prethodno oboljelih
Oko 30 posto novozaraženih, njih 36, kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.490 osoba.

Preminuo muškarac u 57. godini života
U Kliničkom bolničkom centru u Splitu je 84 osoba koje su pozitivne na Covid, a 5 pacijenata nalazi se na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata preminule su 2 osobe, od kojih jedna muška u 57. godini života i starija ženska osoba s 84 godine. Preminule osobe su uz ostale komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Danas najveći broj novooboljelih u Hrvatskoj
Nacionalni stožer civilne zaštite priopćio je danas kako je u protekla 24 sata zabilježeno 369 novih slučajeva infekcije, a što je dosad najveći broj novooboljelih u jednom danu. U bolnicama je 269 pacijenata, a njih 15 nalazi se ne raspiratoru.

Prema današnjem izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od 114 novozaraženih osoba, njih 54 je iz Splita, 8 iz Solina, 7 iz Makarske, Kaštela i Podbablja, 6 iz Sinja, 2 iz Hvara, Imotskoga, Klisa, Podstrane, Prološca, Supetra i Trogira, dok je po 1 novi slučaj oboljenja iz Dicma, Dugoga Rata, Jelse, Marine, Okruga, Omiša, Otoka, Trilja, Muća, Tučepa i Vrgorca (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...