PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dvije zaposlenice sa simptomima koji upućuju na koronavirus. Osnivač ustanove odlučio zatvoriti dvije skupine

Dvije vrtićke skupine, od kojih jedna u Pučišćima, a jedna u Pražnicama, zatvorene su do daljnjega. Odlučila je tako Općina Pučišća kao osnivač predškolske ustanove, a objavio je danas, 24. studenoga, načelnik Marino Kaštelan.

Tri djelatnice upućene na testiranje
— Radi se o predostrožnosti zbog pojave simptoma kod dvije djelatnice i zbog kontakata nekih djelatnica s drugim osobama koje imaju simptome, ali još uvijek nisu potvrđene kao pozitivne na koronavirus, istaknuo je načelnik Kaštelan, dodavši kako su danas na testiranje upućene tri djelatnice Dječjega vrtića u Pučišćima.

U dva dana 15 osoba
— Sva postupanja usuglašena su s obiteljskim liječnicima i epidemiologom. Ukupno je na testiranje ova dva dana upućeno 15 osoba iz sva tri naselja Općine Pučišća, pri čemu samo manji broj iz administrativnih razloga, a ostali zbog prijave simptoma, naglasio je pučiški načelnik.

Kaštelan: Na najmanju sumnju obratite se obitelsjkom liječniku
Portal BRAČ danas već je pisao kako je jedna od zaraženih osoba s područja Pučišća hospitalizirana. Načelnik Kaštelan istaknuo je da se ta osoba polako oporavlja. — U ovom trenutku važno je da se na najmanju sumnju na Covid-19 obratite telefonski svomu obiteljskom liječniku. Svima preporuka da poštuju mjere Stožera Civilne zaštite RH te izbjegavaju sve nepotrebne kontakte, a osobito nepotrebne kućne posjete i druženja, poručio je Kaštelan.

— Sva postupanja usuglašena su s obiteljskim liječnicima i epidemiologom. Ukupno je na testiranje ova dva dana upućeno 15 osoba iz sva tri naselja Općine Pučišća, pri čemu samo manji broj iz administrativnih razloga, a ostali zbog prijave simptoma, naglasio je načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...