Evo koliko je danas novozaraženih u županiji

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 7. rujna, kako je od ukupno 329 obrađenih testova 31 novooboljela osoba pozitivna na koronavirus.

Od novozaraženih 45 posto su kontakti
Na Covid je pozitivno 16 osoba iz Splita, 9 iz Kaštela, 3 iz Solina te po 1 osoba iz Dugoga Rata, Dugopolja i Klisa. Od 31 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije, 14 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U splitskoj bolnici 74 osobe su pozitivne na Covid
U samoizolaciji se nalazi 1.411 osoba. U splitskomu Kliničkomu bolničkom centru je 74 osoba koje su pozitivne na koronavirus. Na respiratoru se nalazi 6 osoba. KBC Split izvijestio je da je u protekla 24 sata preminula muška osoba u 86. godini života koja je, uz ostale komorbiditete, bila pozitivna i na Covid.

Od ukupno 329 obrađenih testova 31 novooboljela osoba pozitivna je na koronavirus, izvijestio je danas, 7. rujna, Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, pozivajući se na podatke županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo (izvor: Ministarstvo zdravstva)

Podjelite:

You may also like...