Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Evo koliko je novooboljelih na području županije

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 10. kolovoza, kako su od ukupno 32 obrađena testa tri novooboljele osobe pozitivne na koronavirus. Treba dodati kako je jučer prema podacima Stožera civilne zaštite na području županije zabilježeno 30 novih slučajeva, pa danas iz toga stožera stižu dobre vijesti.

Po jedna osoba u Splitu, Kaštelima i Otoku
U Splitu je zabilježen samo jedan slučaj infekcije koronavirusom, a isto toliko u Kaštelima i Otoku. Dvije zaražene osobe kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se jedna osoba epidemiološki obrađuje. Uz tri novooboljele osobe na koronavirus pozitivna je i jedna osoba s područja Osječko-baranjske županije koja je na virus testirana u Splitu.

U splitskoj bolnici je devetnaest osoba pozitivnih na Covid
U samoizolaciji je 617 osoba. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu nalazi se devetnaest osoba pozitivnih na Covid, dok se jedna osoba nalazi na respiratoru. U karanteni su četiri strana državljanina.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 10. kolovoza, kako su od ukupno 32 obrađena testa tri novooboljele osobe pozitivne na koronavirus (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...